Acta 15 octubre

Acta de l’assemblea d’avui, 15 d’octubre.

L’ordre del dia que s’ha fixat al principi ha estat:
1. Revisió de la Manifestació del passat dia 11 d’octubre.
2. Facebook.
3. Vaga dels dies 16, 17 i 18 d’octubre.
4. Torn obert de paraules.

1.REVISIÓ DE LA MANIFESTACIÓ DEL DIA 11.

S’ha parlat de la poca participació, tant a nivell del nostre campus, com de tots els altes. A part de la poca participació també hem estat d’acord en que els ànims a la vaga eren “poc reivindicatius” i en definitiva fluixa com a protesta. Això, hem concluit, és causa de l’inici de curs, per tant el nostre objectiu ha de ser fer-ho crèixer com l’escuma.
Protestes pels impediments improvitzats a l’autobus que puja cap a Psicologia, per altra banda s’ha parlat d’incentivar la participació dels instituts en els nostres actes i trobar vies de difusió per fer-lis arribar tota la info possible.
Com a apunt pràctic per a la nostra assemblea hem remarcat la importància de mantenir el “bloc” quan arribem en grup a futures manifestacions, per no perdre cohesió, força ni motivació disolts per la massa, també evidentment per poder fer front a problemes diversos (identificacions, càrregues..).
En definitiva i a mode de conclusió per transmetre a al PUDUP; vàrem viure una manifestació caòtica i desorganitzada; va faltar el camió amb l’equip de so, l’animació a la vanguarda de la mani, un “què fer” després de l’acte final…

2. FACEBOOK.

Punt tancat ràpidament; resulta que facebook ha fet una neteja de comptes i, evidentment Mundetesmou ha pillat, es a dir, l’han tancat. S’ha proposat que algú deixés el seu DNI o telèfon mòbil per reactivar la compta, però ningú s’ha ofert.
Proposta de fer un grup de treball de COMUNICACIÓ per actualitzar info electrònica, s’hi apunten; Clara, Joan, Glòria i Júlia (tardes).

3. VAGA DELS DIES 16, 17 I 18 D’OCTUBRE.

Punt extens. Faré sumari perquè han sortit moltes coses i moltes voltes als mateixos temes.
Hi ha hagut discussió de si fer o no fer vaga; al final s’ha votat per publicitar-la i fer-li difussió en la mesura del possible però no organitzar cap acte (hem considerat que per manca de temps prenem l’actitud de simpatitzar i afegir-nos-hi). La votació ha quedat en un “sí” per unanimitat.
Es proposen unes quantes opcions per aprofitar la vaga; fer activitats i classes alternatives, xerrades,… I tot seguit es descarten per manca de temps.
S’ha insistit en la necessitat de que cada grup-classe formi la seva pròpia assemblea per debatre i dialogar sobre els problemes que els afecten.

Ha sortit un tema el qual es desviava del estricte contingut del punt però, d’interés general, per tant l’incloem a continuació:

– Des del consell d’estudis d’Educació Social, es va plantejar en la darrera reunió, si calia indicar algunes orientacions per a no perdre tant aprenentatge, tot i respectar el dret a vaga de cadascú, preveient diverses vagues que ja estan anunciades, i per tant intentant anticipar situacions que es puguin preveure.

Es tracte d’articular algún mecanisme orientador, sigui tasques via campus virtual, ajornar lliurament de treballs o dates d’avaluació en cas de dies de vaga, tot respectant les decisions de cada professor/a i equip docent i dels estudiants , per evitar -dins les nostres possibilitats- confusions i conflictes que van perjudicar professorat i alumnat el curs passat.

4.TORN OBERT.

De la participació virtual a l’assemblea se’n encarregarà el grup de treball de Comunicació
Manifestació de Canvies a la pl Sans a les 11.30, dissabte 20 d’octubre per aturar els atacs de l’Ajuntament i el possible tancament.

_________________________________________________________________

DEMÀ AL MATÍ, 10.30, I A LA TARDA, 15.30, ES QUEDA PER FER UNA REUNIÓ ON ES PREPARARÀ I ES PARLARÀ DE COM S’ENCAREN ASPECTES MOLT CONCRETS DE LA VAGA I FER ALGUN PASSACLASSES

L’ordre del dia de la següent assemblea es confeccionarà a la mateixa.

Deixa un comentari

Filed under Actes Assemblea Mundet, Notícies d'interès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s