ACTA 10.12.12

10.12.12. Ordre del dia
1. Raval
2. Bancs a la universitat
3. Manifest demanant espais
4. Manifest demanant horari assembleari
5. Xenofòbia a la universitat
6. Fanzine
7. Repàs de la setmana (melindros i xocolata)
8. Comissió mobilització PUDUP
9. Manifestació 13 desembre
10. Torn obert de paraula
1. Raval
Han fet un comunicat pel Dídac, rector UB. Decidim firmar també com assemblea Mundet, afegint algunes coses més. Demà Raval farà la seva assemblea i comentarà les nostres propostes, un cop acabada ens passaran el comunicat final i la quadricula on recollir les firmes. Farem fotocòpies del comunicat i les quadricules i es deixaran al local d’estudiants, on tothom pot agafar per a repartir-ho per els classes. El recull de firmes pel suport al comunicat i a les seves exigències ha d’estar sobre la taula el dijous a les 10h al local d’estudiants, on un encarregat les farà arribar al Raval.
Sobre el sopar de Nadal comentat organtizar a nivell de UB es farà finalment una vermut de UB, es queda dijous 13 a les 13h a la central.
2. Bancs a la universitat
Queda pendent per a parlar-ho en següents assemblees, per falta de temps.
3. Manifest demanant espais
Es farà a nivell de les tres facultats, es a dir, de tot el campus. Dilluns que ve un encarregat portarà el redactat final de manifest.
 
4. Manifest demanant horari assemblerai
No s’ha pogut parlat amb UAB i UPC, la pròxima PUDUP és divendres 14 a es 18h, falta concretar hora. Allà aprofitarem per posar-nos en contacte, si algú ho pot fer pel seu compte també serà benvingut.
 
5. Xenofòbia  a la universitat
Queda pendent per a parlar-ho en següents assemblees, per falta de temps.
6. Fanzine
Queda pendent per a parlar-ho en següents assembees, per falta de temps.
7. Repàs setmana
Avui al matí s’han venut melindros i xocolata a un euro, s’han guanyat 21 euros!! Es queda dimecres 19 a les 17h al local d’estudiants, per a tornar a vendre melindros i xocolata i seguir fent caixa.
8. Comissió mobilització 13 desembre PUDUP
Es parla que la convocació del 13 de desembre va donar molt debat, hi ha punts de vista que creuen que no ha estat convocada de manera democràtica.
9. Manifestació 13 desembre
Nosaltres com assemblea mundet decidim anar a la manifestació del dia 13 però ser més crítics amb el procediment a partir de l’experiència viscuda en aquesta convocatòria.
Pengem pancartes per a fer la difusió, i quedem a les 15.30h a la terrassa del bar per fer passa-classes per recollir la gent que vulgui venir. Es fa una convocació de mundet a les 17h al carrer Pelai amb Universitat, per a qui vulgui anar directament.
10. Torn obert de paraula
–> Jornades educació. Encara s’ha d’iniciar l’e-mail, hi ha una proposta de per a les jornades: fer una fira lliure. Es treballarà per e-mail i en les següents assemblees
–> A la UAB la coordinació d’assemblees de facultats ha fet un document molt interessant que ens enviaran al correu de l’assemblea mundet.
–> Aquest dissabte es presenta la plataforma de suport a Can Vies, es faran activitats tot el dia (mirar a la seva web., hi ha més info)
–> Encara tenim 165€ de l’any passat de la caixa de resistència. Es diu de parlar en següent assemblea que fer amb ells.
Proposta d’ordre del dia assemblea vinent:
1. Que fem amb els diners caixa resistència
2. Jornades educació
3. Manifest espais
4. Manifest horari assembleari
5. Repàs setmana
6. Els punts pendents d’aquesta assemblea (bancs, xenofòbia, fanzine).
7. Torn obert de paraula

Deixa un comentari

Filed under Actes Assemblea Mundet, Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s