CALENDARI

Per aconseguir una major interacció amb la resta d’Assemblees i col·lectius, desde Mundetesmou s’ha creat un Google Calendar on tothom podrà veure i afegir totes les mobilitzacions, accions, xerrades, assemblees generals, de facultat, de grup classe, etc.

Us animem no només a consultar-lo per estar al dia de tot el que està programat, sinó també a col·laborar activament afegint les vostres pròpies entrades. Si des de la vostra assemblea o grup de treball voleu poder editar el calendari envieu un mail a mundetesmou@gmail.com

5 responses to “CALENDARI

  1. Retroenllaç: MANIFEST ESTUDIANTIL–CAMPUS MUNDET (UNIVERSITAT DE BARCELONA) « rebelionenlasjaulas

  2. Retroenllaç: CALENDARI i seguiment DE MOBILITZACIONS de MAIG (Barcelona) « rebelionenlasjaulas

  3. Clàudia

    Ei pel que he vist l’acció de crusificció que es va votar a l’assamblea de nit de dilluns 21 i surt al acta i aqui no esta posada .

    Divendres 25: acció a diagonal “crucificació de l’educació” en mordor( la caixa). Es queda a les 15:30 a Mundet o a les 17h en diagonal, per anar tots/es junts/es a Diagonal, amb samarretes grogues i caretes unhappy, i crucificar-nos als arbres d’allà, així la gent ens veu bé. Portar la samarreta, la careta, cartells amb missatges com “els fets diuen més que les paraules”, si es vol es pot porta pals d’escombra.

  4. Mireia

    Hola gent, sóc la Mireia del Raval que vam dinar dissabte! l’assemblea de coordinadora de facultats és a dret davant de la biblio a les 15h. Ens veiem allà de moment per a parlar de tot el que hem de parlar que no serà poc!!!!x cert, ja xerrarem de si necessiteu relleus i x cert també, estem proposant una acció per les 19h allà mateix a diagonal; només cal un text que us vingui de gust compartir com a club de lectura 😉
    Ens veiem!
    Salut, lluita i una abraçada forta!

Deixa un comentari